Algemeen

Swan Short Stay

Wilt u een rendement halen uit uw vastgoed? En ook voor kortere periodes uw eigendom verhuren? Dan helpen wij u graag. Swan Short Stay draagt bij aan een optimale bezettingsgraad van uw gemeubileerde woning.

Swan Short Stay heeft aantoonbare ervaring in de jonge ‘short stay’-markt en exploiteert met succes ‘short stay’-appartementen in Tilburg.

Short stay-verhuur is het verhuren van een woning voor een korte periode, meestal variërend van 1 maand tot 6 maanden.

Short stay-verhuur kan rendabeler zijn dan reguliere verhuur doordat huurders méér geld over hebben voor een kort verblijf dan voor een langere, doorlopende huurovereenkomst.

 


Swan Short Stay neemt voor u de volgende werkzaamheden uit handen

 

  Wij regelen de sleuteloverdracht, heten uw huurders van harte welkom en onderhouden contact

  Wij zijn aanspreekpunt bij vragen of problemen.

  Wij verzorgen de facturering.

  Wij zorgen dat uw woning schoon en comfortabel is.

 


  Hogere opbrengsten

Door uw eigendom ook voor kortere periodes te verhuren, heeft u meer kans op hogere huuropbrengsten. Aanzienlijk hoger dan lange termijn verhuur bij een hoge bezettingsgraad. Short stay gasten betalen een prijs per geboekte nacht, net zoals bij een hotel. Wij passen voor u de prijsstelling aan op basis van vraag en aanbod.


  Belastingvoordeel

De Belastingdienst ziet kortdurend verhuur van uw eigendom als actief vermogensbeheer. Hier geldt voor de huurinkomsten een Box I-belastingtarief (tussen de 36,25% en 52%). Door de werkzaamheden van het kortdurend verhuur aan ons over te dragen, blijven de inkomsten die u hieruit genereert in box III (onbelast).

  Uw huurders

Swan Short Stay krijgt regelmatig verzoeken van bijvoorbeeld expats. Maar ook van mensen die een tijdelijke woningruimte zoeken in verband met een scheiding, verbouwing of overgangsperiode van hun oude naar een nieuw huis. Wij zijn gedurende de hele verhuurperiode het eerste aanspreekpunt zodat u er als eigenaar geen omkijken naar hebt.


  Hoe gaat het in zijn werk?

Na een vrijblijvende intake waarin we u wensen doorspreken en uw eigendom bezoeken, gaan we aan het werk. We werven voor u de huurders. Na verhuur verzorgen wij de persoonlijke ontvangst, verzorgen de facturering, innen de huur, staan stand-by en doen het beheer van uw woning. Na vertrek verzorgen we de opleveringscontrole, maken we de woning schoon en gereed voor de volgende gasten.


  Missie

'U ontzorgen bij de verhuur én bijdragen aan een optimaal rendement!'

Register without obligation as a landlord


   Algemene Voorwaarden

Wilt u onze Algemene Voorwaarden als PDF download? Druk op de download knop hieronder: