Algemeen

   Accommodaties

U kunt bij ons terecht voor een verblijf in een studio, woonhuis of appartement. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. De accommodaties beschikken over een keuken, apart woongedeelte, slaapkamer(s), Wifi, wasmachine en meestal ook droger. Zo beschikt u over de ruimte en het comfort die u thuis gewend bent. Verder bieden wij u wekelijks schoon linnengoed en maken wij uw accommodatie wekelijks schoon. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze was- en strijkservice.

Onze accommodaties bevinden zich op verschillende locaties in Tilburg. Midden in het levendige centrum, net daarbuiten of in de rustige wijken aan de rand van Tilburg. De locaties zijn makkelijk bereikbaar. Met de auto, de fiets of met het openbaar vervoer.


   Corporate housing

Bent u op zoek naar een accommodatie voor uw collega of medewerker? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Swan Short Stay werkt nauw samen met internationale bedrijven in Tilburg maar ook met organisaties die actief zijn in de hospitality- en re-locationbranche. We nemen u de zorgen uit handen die komen kijken bij het vinden van een fijne plek voor uw collega's. Wij beheren en regelen daarbij alles, van verhuur tot contracten.

Al onze appartementen, studio’s en eengezinswoningen (met tuin) beschikken over een breedband WiFi-verbinding en zijn volledig gemeubileerd. De accommodaties hebben een volledig uitgeruste keuken, wasmachine en zijn voorzien van luxe badkamer met regendouche en een bad.