Werkwijze

Door een accommodatie te reserveren bij Swan Short Stay, gaat u een overeenkomst aan met de verhuurder en verklaart u zich akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

De informatie op deze website wordt zo accuraat en actueel mogelijk te gepresenteerd. Aan de informatie op deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Swan Short Stay behoudt zich nadrukkelijk het recht voor haar algemene voorwaarden aan te passen naar haar inzicht en op elk gewenst momenten om informatie, tarieven en beschrijvingen van accommodaties te wijzigen.

De minimale huurperiode bedraagt 1 maand. In sommige gevallen kunnen we hiervan afwijken en u een kortere huurperiodes aanbieden. Dit is mede afhankelijk van de beschikbaarheid


   Reservering

Neemt u alstublieft zorgvuldig alle details van de betreffende accommodatie door of maak een afspraak voor een bezichtiging voordat u uw reservering plaatst.


   Aansprakelijkheid

Voor elke directe of indirecte schade veroorzaakt door uw verblijf in een accommodatie bent u aansprakelijk jegens de verhuurder.


   Overeenkomst en bevestiging

Door een reservering te plaatsen bij Swan Short Stay, gaat u een overeenkomst aan met de verhuurder van de accommodatie. Op deze overeenkomst zijn de hier genoemde voorwaarden van toepassing en gelden eventueel aanvullende regels van de betreffende verhuurder, zoals huisregels.

Wanneer u uw reservering gedaan heeft, ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging hiervan per e-mail.


   Registratie bij de plaatselijke gemeente

Afhankelijk van de accommodaties en de duur van uw verblijf, kunt u met onze verschillende accommodaties registreren bij de plaatselijke gemeente (Gemeente Tilburg). In het geval dat de huurperiode eindigt, moet u Swan Short Stay een schriftelijk bewijs van uitschrijving van de plaatselijke gemeente verstrekken..


   Betaling

U kunt uw verblijf uiterlijk bij check-in betalen. Ter plaatse kan dat. Dit kan contant, met creditcard of pintransactie. Uiteraard kan al eerder betaald worden met bankoverschrijving of creditcard. Swan Short Stay accepteert in ieder geval de volgende creditcards: Master Card, Visa en American Express.

Bij een verblijfsduur van meer dan een maand kan in onderling overleg afgeweken worden van gehele vooruitbetaling.

Eventuele extra kosten, zoals het gebruik van onze was- en/of strijkservice, betaalt u bij uw vertrek.


   Waarborgsom

Afhankelijk van het type accommodatie en de verblijfsduur, wordt een waarborgsom vastgesteld. Deze dient uiterlijk binnen 1 week na boeking betaald te worden. Het bedrag is afhankelijk van de huurperiode en het type accommodatie u verblijft in. De waarborgsom wordt binnen twee weken na check out geretourneerd, tenzij door de huurder schade aan de accommodatie of aanwezige inboedel aangericht.


   Aankomst en vertrek

Al onze huurders verwelkomen persoonlijk bij aankomst. Wij doen ons uiterste best flexibel te zijn. In overleg met u spreken wij een aankomst -en vertrektijd met u af.


   Annulering

Uiterlijk 30 dagen voor uw reservering ingaat, kunt u kosteloos annuleren.

Annuleert u 29 tot en met 14 dagen voor aankomst, dan brengen wij u 20% van de totale huursom in rekening.

Annuleert u tussen 13 tot en met 7 dagen voor aankomst, dan brengen wij 30% van de totale huursom in rekening.

Annuleert u 6 dagen tot en met 1 dag voor aankomst, dan brengen wij 50% van de totale huursom.

Annuleert u op de dag van aankomst of brengt u ons niet op de hoogte van uw annulering, dan brengen wij de gehele huursom in rekening.


   Gasten en verblijf

Slechts personen, die voor aankomst bekend en geregistreerd zijn bij Swan Short Stay, mogen in de betreffende accommodatie verblijven. Een accommodatie mag niet door-of onderverhuurd worden. Het aantal personen, dat in een accommodatie mag verblijven, mag de limiet van de betreffende accommodatie zoals aangegeven op swanshortstay.nl niet overschrijden. Swan Short Stay behoudt zich het recht voor om toegang tot de accommodatie te weigeren als hieraan niet voldaan wordt.


   Gedrag

U bent verantwoordelijk voor correct en fatsoenlijk gedrag van alle personen die onder uw boeking vallen alsmede het bezoek dat u in uw accommodatie ontvangt. Mocht u of iemand onder uw verantwoordelijkheid zich niet correct of fatsoenlijk gedragen, is Swan Short Stay gerechtigd u, hem of haar te verwijderen uit de accommodatie zonder dat daar enige compensatie tegenover staat. Drugs zijn ten strengste verboden in alle accommodaties.


   Schade

Swan Short Stay is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan uw goederen in de accommodatie. Tevens bent u verantwoordelijk voor alle redelijke zorg omtrent de accommodatie en alle daar aanwezige inboedel. Behalve in het geval van schade door normaal gebruik, bent u aansprakelijk voor alle schade aan de accommodatie en haar inboedel, als gevolg van verwaarlozing, verwijtbaar of onverantwoord gedrag, van u, degenen die onder uw boeking vallen en uw en/of hun gasten.

Elke schade moet direct aan Swan Short Stay gemeld worden.


   Fatsoenlijk gebruik

U en degenen die onder uw reservering vallen, dienen zich als zorgvuldige gasten te gedragen en zodoende zorgvuldig met de accommodatie en haar inboedel om te gaan en schoon achter te laten op het eind van uw verblijf. Tevens dienen u en diegenen die onder uw reservering vallen zich niet te gedragen op een manier die andere gasten of bewoners van naburige accommodaties tot last kan zijn.
Alle regels met betrekking tot de door Swan Short Stay aangeboden accommodaties vallen onder Nederlands recht.

Mochten de autoriteiten de regels veranderen of toegang tot een accommodatie beperken, zal Swan Short Stay haar best doen een vergelijkbare accommodatie aan te bieden. Mocht dat niet mogelijk of ongewenst zijn, dan zal Swan Short Stay uw vooruitbetaling en/of waarborgsom retourneren.

Swan Short Stay is echter niet aansprakelijk voor wetswijziging of ingrijpen van de autoriteiten.