Werkwijze

Swan Short Stay

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo bieden wij woningen zowel voor korte als lange huurperiodes aan.

Inmiddels bestaat ons aanbod uit meer dan 70 volledig uitgeruste woningen en hebben wij ons bewezen als een betrouwbare partner voor vastgoedeigenaren in Tilburg.

Ons aanbod bestaat geheel uit woningen, die modern gemeubileerd en gestoffeerd zijn. Tevens zijn zij voorzien van pannen, bestek, bedden- en witgoed, magnetron etc. voor een comfortabel woongenot. Wij verhuren op basis van ‘all-in’. De huurprijs is standaard inclusief gas, water, elektra, televisie- en internet.

Swan Short Stay staat voor ontlasting van de verhuurder. Dit doen wij door zowel de bemiddeling met de huurder alsmede het beheer van de woning op ons te nemen. Hierbij bieden wij een continue inspanning op basis van ‘all-in huur’.

Onder F.A.Q. hebben we geprobeerd zoveel mogelijk vragen bij voorbaat te beantwoorden. Verder kunt u ons natuurlijk bereiken via e-mail of per telefoon.

Disclaimer website:

Alle informatie op deze website wordt zo accuraat en actueel mogelijk gepresenteerd. Swan Short Stay is niet aansprakelijk voor fouten, vergissingen of omissies

Download Algemene Voorwaarden