Werkwijze

In de lente van 2015 zijn we gestart met het verhuren van woningen in Tilburg en kwamen we tot de ontdekking dat er veel vraag bleek naar gemeubileerd huren. Inmiddels bestaat ons aanbod uit meer dan 70 volledig uitgeruste woningen. 

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo kunt u bij ons voor kortere of langere periodes huren. Onze collega’s staan voor u klaar om het tijdens uw verblijf zo makkelijk mogelijk te maken. Ons doel is daarbij u te verwelkomen, uw zorgen over te nemen en u thuis te laten voelen.

Wanneer er gesproken wordt van short stay, bedoelt men dat een woning voor een korte periode gehuurd wordt. Dit in afwijking van het ‘gangbare’ huren, dat vaak voor onbepaalde tijd gebeurt. 

Onze woningen zijn op basis van all-in huur met flexibele huurperioden. Daarvoor zijn ze modern gemeubileerd en gestoffeerd en is de huurprijs standaard inclusief GWL, televisie en internet. Verder zijn ze voorzien van vaat- en wasmachine, droger, televisie, keukeninventaris, bedden en linnengoed. 

Door ons aanbod van flexibele huurperiodes kan bij voorbaat geen prijs worden vastgesteld. Neem daarvoor alstublieft contact met ons op.

Nadat er wederzijds contact is geweest en een zekere mate van vertrouwen is opgebouwd, sturen wij u per e-mail de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden toe. Deze kunt u dan rustig doornemen en bij akkoord getekend per e-mail aan ons retourneren. 

Betaling vindt hoofdzakelijk plaats met bankoverschrijving. Daarnaast accepteren wij ook betaling met de volgende creditcards: Master Card, Visa en American Express.
Bij uitzondering kunt u, na overleg met ons, bij aankomst betalen. Dit kan middels pintransactie, via PayPal of met creditcard. 

Wij vragen u vooraf een borg te betalen. De hoogte van de borgsom is afhankelijk van de huurperiode en de woning waarin u verblijft. Als u bij vertrek de woning heeft achtergelaten zoals u hem bij aankomst kreeg opgeleverd, schadevrij en schoon, dan retourneren wij de borg binnen twee weken na uw vertrek.

Graag horen wij van u wanneer u op de locatie arriveert. Wij zijn dan ter plaatse voor een persoonlijk welkom, toelichting op de faciliteiten, informatie over de omgeving, huisregels en overdracht van de sleutel van uw nieuwe thuis. 

Onder FAQ (veel gestelde vragen) hebben we geprobeerd zoveel mogelijk vragen, die u zou kunnen hebben, bij voorbaat te beantwoorden. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om vragen via e-mail of telefonisch te beantwoorden. 

Disclaimer website

Alle informatie op deze website wordt zo accuraat en actueel mogelijk gepresenteerd. Swan Short Stay is niet aansprakelijk voor fouten, vergissingen of omissies.

Swan Short Stay behoudt zich nadrukkelijk het recht voor - om naar eigen inzicht en op elk gewenst moment - informatie en beschrijvingen van woningen te wijzigen.