Werkwijze

In de lente van 2015 ontdekten wij, dat er veel vraag was naar korte termijn huur van volledig uitgeruste (all-in) woningen. Wij bemiddelen namens verschillende eigenaren en verzorgen het beheer.

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. U hoeft niet één of twee jaar te huren. Voor een verblijf vanaf één maand kunt u al terecht. Door de flexibele huurperiodes kan bij voorbaat geen prijs worden vastgesteld. Neem daarvoor alstublieft contact op.

Alle accommodaties zijn modern gemeubileerd en gestoffeerd. Ook hebben zij een televisie, vaatwasser, wasmachine, droger en magnetron. Verder zijn keukengerei, beddengoed en handdoeken aanwezig. De all-in huurprijs is standaard inclusief gas, water, elektra, televisie- en internet. Als extra kunnen huurders kiezen voor een wekelijkse schoonmaak inclusief schoon beddengoed en handdoeken.

Nadat er wederzijds contact is geweest, een zekere mate van vertrouwen is opgebouwd en de juiste documenten zijn aangeleverd, sturen wij u per e-mail de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden toe. Deze kunt u dan rustig doornemen en bij akkoord getekend per e-mail aan ons retourneren.

De huurpenningen dienen voldaan te worden via bancaire overschrijving. Bij uitzondering kunt u ook bij aankomst betalen met creditcard.

We verwelkomen u persoonlijk op de locatie en tonen de accommodatie met alle faciliteiten. Ook geven we de benodigde informatie over de huisregels en overhandigen de sleutels. Tijdens uw verblijf streven wij een 24-uurs service na.

Wij vragen u vooraf een borg te betalen. Wij verwachten dat u de woning weer achterlaat zoals u die bij aankomst had gekregen. Mocht u zich hebben ingeschreven bij de gemeente, dan dient u ons een bewijs van uitschrijving te sturen. Heeft u aan deze punten voldaan, dan retourneren wij de borg binnen twee weken na uw vertrek.

Heeft u nog vragen, kijk dan onder FAQ of stuur ons een e-mail.

Disclaimer website

Alle informatie op deze website wordt zo accuraat en actueel mogelijk gepresenteerd. Swan Short Stay is niet aansprakelijk voor fouten, vergissingen of omissies.

Zij behoudt zich nadrukkelijk het recht voor - om naar eigen inzicht en op elk gewenst moment - informatie en beschrijvingen van woningen te wijzigen.